Sobre nosaltres.

Som un despatx professional que ofereix serveis d’Arquitectura Tècnica i Enginyeria, amb àmplia trajectòria al sector. C&C SYGATI el formem un equip multidisciplinar especialitzat en la gestió i execució de projectes (Project Manager). Arquitectes tècnics i enginyers d’edificació, en col·laboració permanent amb enginyers, arquitectes, advocats i altres industrials, fan possible oferir aquest servei integral de tot el procés constructiu. Des de l’obtenció del solar  i fins que es posa en funcionament l’activitat, hi som presents. 

Ubicats a Tarragona, desenvolupem amb garantia una variada cartera de serveis. Realitzem i executem projectes de noves construccions amb diversos usos: comercials, magatzems, naus industrials, hostaleria, aparcaments, esportius i altres edificacions en les que, segons la legislació vigent, els arquitectes tècnics i enginyers d’edificació hi tenen les competències. També som experts en la rehabilitació, reforma i redistribució de tots tipus d’enderroc i desmuntatge.

A més, per ajudar als nostres clients, també fem tots els tràmits relacionats amb llicències i autoritzacions. Oferim assessorament tècnic en totes les fases de l’obra i fem la gestió integral de les obres. Som la solució i la garantia a tots els passos previs i posteriors a l’obra.

SYGATI opera en l’àmbit públic i privat, treballa per a particulars, professionals, empreses i tots els agents vinculats a la construcció per aconseguir l’objectiu de l’eficiència ja sigui en costos, temps i qualitat. La nostra política de treball es basa en l’efectivitat, la satisfacció i resolució de la demanda de cada client.

 

 

 

C&C Sygati

Àrea verda

L’eficiència energètica als edificis és del tot imprescindible i esdevé un element clau si volem avançar cap a la sostenibilitat. A SYGATI treballem en aquesta direcció i oferim:

  • Rehabilitació dels habitatges i edificis preexistents per garantir l’eficiència energètica.
  • Gestió i tramitació per aconseguir la qualificació energètica d’edificis.  

Adreça


Cristòfor Colom 4-6 5è 3era
43003 TARRAGONA

CatalanSpanish